Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

tennis xalkida1

Η πόλη της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει από 31 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις κάτω των 18 ετών.

Οι αγώνες θα γίνουν με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας και αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες.

Το δελτίο τύπου του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας:

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών κάτω των 18 ετών, θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2020, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας στη Λιανή Άμμο.

Αναμένεται να συμμετάσχουν 100 και πλέον τενίστες/τριες, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του ελληνικού τένις.

Η ανάθεση της διοργάνωσης από την ΕΦΟΑ στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή,  αφού σύλλογοι ελάχιστων επαρχιακών πόλεων έχουν διοργανώσει τέτοιου επιπέδου πρωταθλήματα. Οι υπόλοιπες κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τένις 2020,  θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις τένις στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα.

Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  2020 Νέων Ανδρών  - Νέων Γυναικών κάτω των 18 ετών,  ανατίθεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από την ΕΦΟΑ στον  Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας.

Τα οφέλη για την τοπική κοινωνία από τέτοιες διοργανώσεις είναι πολλαπλά και προφανή.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.