Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

foa trigka manopoulos

Νέες διακρίσεις για τους αθλητές του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούνιορς που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Το δελτίο τύπου του ΦΟΑ:

Αυλαία για το Πανελλήνιο juniors 2020 το οποίο ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης είχε 2 μεγάλες επιτυχίες. Η Βασιλική Τρίγκα 2η Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Κ14 έχασε στον τελικό από το Νο 1 της κατάταξης εξασφαλίζοντας την θέση της στην Εθνική Ελλάδος και φιγουράρει σαν Νο2 της πανελλήνιας κατάταξης. Ο Χριστόφορος Μανόπουλος στα Α14 4ος Πανελληνιονίκης έχασε στα ημιτελικά από το Νο1 του ταμπλό και φιγουράρει πλέον στην 4αδα της πανελλήνιας κατάταξης. Τα δύο παιδιά αγωνίσθηκαν και στα διπλά  κατακτώντας η μεν Βασιλική την 8η θέση ενώ ο Χριστόφορος την 3η θέση. Ο Νίκος Γαβριήλ στην κατηγορία Α14 σε μονά και διπλά έφτασε μέχρι του 32 του κ. ταμπλό. Ο Νίκος Μανόπουλος και Οδυσσέας Κουτσοχιώνης παίζοντας διπλά μαζί στην κατηγορία Α18 έφτασαν στην 8αδα. Η Ευαγγελία Χαντζή αγωνιζόμενη στα Κ14 αποκλείστηκε στους 64 ενώ στα διπλά στους 32. Έπεται συνέχεια από τον Σεπτέμβριο μιας και εκτός απροόπτου η ΕΦΟΑ συνεχίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα με πρωταθλήματα Ε1 Ε2 και Ε3.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.