Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

aggelos zaxaropoulos podilatis

O Boιωτός Άγγελος Ζαχαρόπουλος διήνυσε απόσταση περίπου 2.300 χιλιομέτρων.

Από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας στην Αλίαρτο. Την απόσταση αυτή των περίπου 2.300 χιλιομέτρων διήνυσε ο Άγγελος Ζαχαρόπουλος με το ποδήλατό του. Ο 50χρονος επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ούλστερ στο Μπέλφαστ, που έχει καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας προχώρησε στην κίνηση αυτή για καλό σκοπό. Τη συγκέντρωση χρημάτων για τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».  Ο Άγγελος Ζαχαρόπουλος χρειάστηκε  συνολικά 26 μέρες για να καλύψει την απόσταση στις οποίες περιλαμβάνεται και ο χρόνος ξεκούρασης, αλλά και ο χρόνος που πέρασε σε ferry boats. Χρειάστηκε να περάσει από Ιρλανδία, Γαλλία και Ιταλία για να φτάσει στην Ελλάδα.

117355367_796683691155551_2835154680332755697_n.jpg

Πρώτος του σταθμός στη χώρα μας ήταν η Πάτρα όπου έφτασε μέσω Ανκόνας. Στη συνέχεια συνέχισε τη διαδρομή του και έκανε στάση στο Δίστομο όπου επισκέφτηκε το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννη Σταθά.

stath.jpg

Μετά από μια στάση στη Λιβαδειά, ο Άγγελος Ζαχαρόπουλος έφτασε στον τελικό του προορισμό που ήταν η Αλίαρτος. Στο δημαρχείο της πόλης τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, μαζί με την οικογένειά του και αρκετούς φίλους.

ntas.jpg

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.