Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

IMG_6279.JPG

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του κολυμβητικού τμήματος του Γ.Σ. Αναγέννησης Λαμίας, με πολλές φιλοδοξίες και στόχους.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

«Στόχος των προπονητών είναι να συνεχίσουν την ανοδική πορεία της ομάδας, φέρνοντας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην πόλη μας.

Οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου, περιμένουν τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους και τις φίλες του αθλήματος της κολύμβησης, που το επιθυμούν, να συμμετέχουν στα τμήματα που ξεκίνησαν να λειτουργούν.

Λειτουργούν τμήματα αγωνιστικής και προαγωνιστικής κατηγορίας, τμήματα  ακαδημίας, εκμάθησης, καθώς και τμήματα ενηλίκων και προετοιμασίας υποψηφίων για στρατιωτικές σχολές, ΤΕΦΑΑ κλπ.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κολυμβητικής χρονιάς, οφείλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές που γυμνάζονται με την ομάδα μας και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέκτησαν τα μόρια για εισαγωγή σε πανεπιστημιακές σχολές και είναι οι εξής:

Δανιήλ Κωνσταντίνος

Μαυράκης Γρηγόρης

Παπαυφαϋφαντή Αναστασία

Ενημερώνουμε  τους γονείς, ότι οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από  Δευτέρα-Παρασκευή στα γραφεία της Αναγέννησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Λαμίας. Τηλ. Επικοινωνίας: 22310-34035 , 6937866003, 6978411793, 6937267549 και 6983208424.

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους αθλητές του καλή κολυμβητική περίοδο, υπενθυμίζοντας ότι γυμναζόμαστε με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.