Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

tsalafoutas1 thesnikh

Ξανά στη κορυφή του βάθρου βρέθηκε ο Λαμιώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας με καταγωγή από τη Δίβρη.

Το σαββατοκύριακο  19-20 Σεπτεμβρίου 2020  έλαβε μέρος στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro (EGS) που πραγματοποιήθηκε στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό άθλημα ορεινής ποδηλασίας που συνδυάζει αντοχή, τεχνική οδήγηση, δύναμη, κριτική ικανότητα και φυσικά πολύ καλή φυσική κατάσταση , καθώς ο αγώνας αποτελούνταν από 4 ειδικές διαδρομές  23 χιλιομέτρων και 1100 θετικής υψομετρικής.

Ο Γρηγόρης κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στην κατηγορία του Men-Elite . Ο συγκεκριμένος αγώνας μάλιστα αποτελούσε και προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο enduro  (EWS) κερδίζοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς . Σε μια ιδιαίτερη χρονιά με δύσκολες συνθήκες λόγο covid-19 και μετά από μια καραντίνα και μια άτυχη αρχή στο EGS Ο Γρηγόρης βρίσκεται και πάλι σε θέση να κυνηγά την πρώτη θέση.

Συγχαρητήρια Γρηγόρη!

tsalafoutas2_thesnikh.jpg

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Enduro Greek Series

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.