Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

GASL.Karoki Kalomira.Ensemble.ethniki.wishes.944x500

Η αθλήτρια του ΓΑΣΛ εντάχθηκε στην εθνική ομάδα ensemble νεανίδων ρυθμικής γυμναστικής.

Τεράστια επιτυχία για την Καλομοίρα Καρόκη η οποία εντάχθηκε οριστικά στην Εθνική Ομάδα Ensemble Νεανίδων για το 2021!!!

Η αθλήτρια του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς το πέτυχε αυτό καθώς πέρασε και το τελευταίο τεστ αξιολόγησης στο οποίο είχε προσκληθεί να συμμετέχει από τις προπονήτριες της Εθνικής Ομάδας Ensemble και την Τεχνική Επιτροπή Ρυθμικής Γυμναστικής, από τις 20 έως τις 30 Αυγούστου στο Κ.Υ.Ε. Αγ. Κοσμά.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρεται:

"Το γεγονός αποτελεί μία  από τις μεγαλύτερες και αξιοσημείωτες επιτυχίες στο χώρο του αθλητισμού της πόλης μας!!!

Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήριά στην αθλήτρια και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καινούργια της ζωή που μόλις ξεκίνησε, δίπλα στις κορυφαίες αθλήτριες και προπονήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, πείσμα και πολλές πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος!!! 

Επίσης συγχαίρει θερμά την τεχνική σύμβουλό του στη Ρυθμική Γυμναστική, Ζηλιαναίου Μαρία, τις προπονήτριες της και φυσικά τους γονείς της και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει δυναμικά το σπουδαίο του έργο στο χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας, ανακαλύπτοντας και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερους σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι θα μας κάνουν πολύ υπερήφανους προβάλλοντας μας προς τα έξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως πόλη και ως κοινωνία!!!"

 

 

Συγχαρητήρια από τον Δήμο Λεβαδεών

Τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια του Γ.Α.Σ.Λ., Καλομοίρα Καρόκη, για την ένταξή της στην Εθνική Ομάδα Ensemble Νεανίδων, έδωσε και ο Δημάρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας.

"Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, συγχαίρει την αθλήτρια του ΓΑΣ Λιβαδειάς, Καρόκη Καλομοίρα για την επιτυχία  της να ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα Ensemble Νεανίδων για το 2021.

Είναι μια αξιοσημείωτη διάκριση στο χώρο του αθλητισμού για τον σύλλογο και για την πόλη μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην τεχνική σύμβουλο του συλλόγου στη Ρυθμική Γυμναστική, στις προπονήτριες και τους γονείς της για την άοκνη προσπάθεια και την υποστήριξη που παρέχουν στην αθλήτρια, καθώς και στο σύλλογο για το  έργο που επιτελεί στον τομέα του αθλητισμού στη Λιβαδειά.

Εύχομαι από καρδιάς να ευοδωθούν οι κόποι της και να έχει κάθε επιτυχία στην δύσκολη αποστολή της".

 

GASL.Karoki Kalomira.Ensemble.528x712

 

GASL.Karoki Kalomira.kolaz.787x768

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.