Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

stivos.segas.starting line.vatiras.944x500

Η περίοδος μετεγγραφών στα σωματεία του στίβου θα ολοκληρωθεί την 31η/10ου.

Οπως ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) ξεκίνησε, επίσημα, από σήμερα η μετεγγραφική περίοδος για τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων στίβου (κλασικού αθλητισμού) της χώρας.

Η μετεγγραφική περίοδος θα διαρκέσει ένα μήνα καθώς η προθεσμία υποβολής των σχετικών δηλώσεων εγγραφής - μετεγγραφής, όπως ανακοινώθηκε, λήγει (ολοκληρώνεται) στο τέλος του μήνα, δηλαδή, το Σάββατο, 31η Οκτωβρίου.

Τα σωματεία θα κληθούν να ακολουθήσουν τον κανονισμό μετεγγραφών, ο οποίος είναι αναρτημένος στην ενότητα Ανάπτυξη/Μεταγραφές/Κανονισμός

http://www.segas.gr/index.php/clubs/transcripts/kanonismos

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. απευθύνει "θερμή παράκληση" προς τα σωματεία όπως, "στο μέτρο του δυνατού, να καταθέσουν τους φακέλους τους, όσο γίνεται νωρίτερα και πριν τη λήξη της προθεσμίας".

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.