Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

mavrotas george at Vouli Epitropi.944x500

Για τον συντονισμό ενεργειών για την αντιμετώπιση της πανδημίας "CoViD-19".

Στο πλαίσιο του συντονισμού των αρμόδιων για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και στον αθλητισμό, συναντήθηκαν στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου Β. και ο εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής διεθνών σχέσεων της Γ.Γ.Π.Π. κ. Γεωργίου Σπ. με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά Γ. (φωτο).

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την αθλητική δραστηριότητα εντός και εκτός σταδίου, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την πανδημία "CoViD-19", όπως και οι διαδικασίες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, για την ασφαλή μετάβαση από και προς την Ελλάδα των αθλητικών αποστολών, που μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις, με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με στελέχη της Γ.Γ.Α, της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και του Ε.Ο.Δ.Υ., προς την κατεύθυνση της άμεσης ανταπόκρισης στα ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο του αθλητισμού - υπό ολοένα μεταβαλλόμενες επιδημιολογικά συνθήκες- και απαιτούν τον συντονισμό τω ενεργειών των τριών φορέων. 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.