Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

AKOL logo sima944x50011

Ο ΑΚΟΛ καλεί τα μέλη του σε εκλογο-απολογιστική γενική συνέλευση (21/10).

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς καλούν τα μέλη τους σε Γενική Συνέλευση οι εργασίες της οποίας ορίστηκαν να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.00', στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.Β. Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λιβαδειά - Κουτσοπετάλου 1).

Η γενική συνέλευση κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τον όμιλο καθώς θα γίνει ο απολογισμός τόσο ο διοικητικός, όσο και ο οικονομικός του απερχόμενου δ.σ. και στη συνέχεια θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου δ.σ.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Λιβαδειά, 05-10-2020 

Αριθμ. Πρωτ.: 9

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, στην με αριθμ.: 13η/28-09-2020 συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού.      

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Κουτσοπετάλου 1 – Λιβαδειά), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3.Υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέων μελών στα όργανα του Ομίλου               

4.Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός 

5.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

6.Τοποθετήσεις μελών Γενικής Συνέλευσης

7.Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

8.Διενέργεια ψηφοφορίας

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης στις 6,00 μ.μ.

Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη, με δεδομένο ότι σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση, εκτός από την εκλογή μελών για τα όργανα του Ομίλου, θα  συζητηθούν και θέματα σχετικά με τη δράση του Ομίλου για την επόμενη περίοδο.

Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος  Ακριδόπουλος

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παρασκευή  Σάλτα

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.