Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

AKOL.Trofonios Semimarathon Blood giving.944x500

Την Κυριακή 18/10, 09:00'-13:00', στο Διοικητήριο Λιβαδειάς.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς στην ανακοίνωση που είχε εκδόσει σχετικά με την ακύρωση του "8ου Τροφώνιου Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς" λόγω "CoViD-19", είχε αναφέρει οτι στη... "θέση" του αγώνα θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο "8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Αιμοδοσίας".

Λίγες ημέρες αργότερα είχε ανακοινώσει οτι η συγκεκριμένη δράση θα είναι αφιερωμένη του Παναγιώτη Γάτσιου ο οποίος την Τρίτη, 25 Αυγούστου, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας και ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του, συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας και ιδιαίτερα στην υπηρέτηση των σκοπών της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του ΑΚΟΛ, από τη θέση του Αντιπροέδρου.

Η εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο «8ος "ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, Παναγιώτης Γάτσιος», θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητήριου Λιβαδειάς και από τις 09:00' έως τις 13:00'.

 

Gatsios Panagiotis.presenting.768x1024

 

AKOL.Trofonios Semimarathon Blood giving.768x1087

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.