(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

61ae98125968e5385ef89298e1858ba1_XL.jpg

Δεν θα διεξαχθεί φέτος ο ορεινός αγώνας τρεξίματος στο όρος Καλλίδρομο.

 Η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής:

"Η Οργανωτική Επιτροπή του ορεινού αγώνα τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2020" με λύπη σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η ακύρωση του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. 

Έχοντας ως πρώτο μέλημα την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19 και την ασφαλή διοργάνωση, εκτιμήσαμε ότι οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν με τον κορωναιό, τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του αγώνα.

Την ευθύνη του αγώνα έχει, όπως σας είναι γνωστό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας» και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η Οργανωτική Επιτροπή υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις του χρόνου, όπως και πέρυσι, για έναν αγώνα που θα προσδώσει και πάλι χαρά και χρώμα στο χωριό μας και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Καλή δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον"!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.