Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Livadia.klisto.gimnastirio.dark.944x500

Τα σωματεία συμφώνησαν να αναστείλουν 26/10-1/11 τις προπονήσεις στο κλειστό λόγω "CoViD-19".

Πραγματοποιήθηκε χθες (Πέμπτη, 23/10) στο γραφείο του Αντιδημάρχου Λεβαδεών για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης, Μάριου Σάκκου, συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης , σχετικά με τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά από την "μετάβαση" της Περιφερειακής Ενότητας (Νομού)  Βοιωτίας από το "Επίπεδο 2" στο "Επίπεδο 3" του επιδημιολογικού χάρτη.

Στη συνάντηση καταγράφηκε η "ομόφωνη" απόφαση των συλλόγων (με αίσθημα ευθύνης και με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας) να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας των αθλητικών ακαδημιών που πραγματοποιούν τις προπονήσεις των στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λεβαδέων για μια εβδομάδα και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή, 01 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφόρτισης του γυμναστηρίου από αθλητές και γονείς (σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ο αριθμός των ατόμων στο γυμναστήριο μειώνεται, πλέον, στα 35).

Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων των μεγαλύτερων ηλικιών θα συνεχιστούν κανονικά, τηρώντας, φυσικά, τα προβλεπόμενα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχετικά με αυτή την ομόφωνη απόφαση ο Δήμος Λεβαδεών επισημαίνει:

"Η απόφαση αυτή καταδεικνύει την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τις Διοικήσεις των Αθλητικών Συλλόγων και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους μας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ".

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.