Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

k.jpg

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας διοργανώνει την 6η Επιστημονική Διημερίδα Φυσικής Αγωγής, διαδικτυακά, δεδομένων των συνθηκών και έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια εισηγητών και επιμορφωμένων, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. Υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

Copy_of_Science_Fair_-_Made_with_PosterMyWall_1.jpg

«Σας ενημερώνουμε ότι η Ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, καθώς για την εκπομπή της, μας έχει διατεθεί χώρος και αντίστοιχος εξοπλισμός με τεχνική υποστήριξη. Οι 50 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή, θα έχουν και το δικαίωμα της αλληλεπίδρασης με τους εισηγητές. Προτεραιότητα έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας για το έτος 2020. Για την συμμετοχή σας θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά και βεβαίωση συμμετοχής. Για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχει η δυνατότητα του live streaming. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για το τρόπο σύνδεσης».

Φόρμα Ηλεκτρονικής Εγγραφής

Πρόγραμμα

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.