Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Olympics.IOC.President.Bach Thomas.Mask.944x500

"Η ΔΟΕ δεν θα απαιτήσει να κάνουν εμβόλια οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο "Tokyo 2020".

Στο Τόκιο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Τόμας Μπαχ και επισκέφτηκε τόσο το Ολυμπιακό Στάδιο, όσο και το Χωριό των Αθλητών. Ο πρόεδρος του δ.σ. της Δ.Ο.Ε. έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγωνες το ερχόμενο καλοκαίρι (2021).

Ο Τόμας Μπαχ κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πανδημία του κορονοϊού ("CoViD-19") και για το εάν θα υπάρχει απαίτηση από όσους αθλητές πάνε στο Τόκιο να έχουν εμβολιαστεί πριν και ήταν ξεκάθαρος:

"Δεν θα υπάρχει απαίτηση, αλλά θα ενθαρρύνουμε τους αθλητές να κάνουν εμβολιασμό επειδή είναι καλύτερο για την υγεία τους και είναι επίσης μια απόδειξη αλληλεγγύης με τους συναδέλφους τους αθλητές και με τον ιαπωνικό λαό.

Σε αυτό το είδος αβεβαιότητας, είναι ανθρώπινο να μην είμαι σίγουρος για ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αυτό πρέπει να κατανοήσουμε και να συνεχίσουμε να εξηγούμε ότι εννέα μήνες από τώρα, ο κόσμος θα φαίνεται διαφορετικός και για ποιους λόγους θα φαίνεται διαφορετικός.

Ακούσαμε για τη νέα ανακοίνωση του επόμενου εμβολίου που πλησιάζει περισσότερο στην έγκρισή τους. Αυτές οι εξελίξεις θα συνεχίσουν. Όλοι θέλουν να δουν ένα γήπεδο γεμάτο θεατές, με πλήρη χωρητικότητα. Όμως είναι λογικό ότι εννέα μήνες πριν δεν το γνωρίζουμε ακόμη".

Στη συνέχεια μιλώντας για τις εγκαταστάσεις που επισκέφτηκε τόνισε:

"Θα λατρέψετε το Τόκιο 2020. Είναι πολύ συναισθηματικό. Φανταστείτε εννέα μήνες από τώρα, να έρχεστε εδώ μέσα. Έχει πολλή ατμόσφαιρα τώρα, ακόμα και όταν είναι άδειο. Είναι φανταστικό".

Σε ερώτηση για το Ολυμπιακό χωριό είπε:

"Όλοι πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά φανταστικό. Βλέπετε ότι υπάρχει άφθονος χώρος, καλός φωτισμός και η θέα της Γέφυρας του Ουράνιου Τόξου. Οι αθλητές θα ερωτευτούν το Τόκιο".

 

- Στη φωτο ο πρόεδρος του δ.σ. της Δ.Ο.Ε., Τόμας Μπαχ, κατά την επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

 

 Olympics.IOC.President Bach Thomas at Tokyo Stadium.2020.11.17.944x500

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.