Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

w14-152756w27192426w26160907w25142144w22215345w17175717avgena.jpg

Για το χρονοδιάγραμμα της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων ρωτήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, στο περιθώριο της συνέντευξης Tύπου για τους Παράκτιους Mεσογειακούς Aγώνες.

Ο υφυπουργός αθλητισμού χαρακτήρισε παρακινδυνευμένες τις προβλέψεις για συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης κι επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο πλαίσιο της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων της Πάτρας τόνισε πως με τη νέα χρονιά θα μπορούμε να ελπίζουμε για την έναρξη πρωταθλημάτων και γενικότερα αθλητικών δραστηριοτήτων.

«Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες την ώρα που ο κορονοϊος σήμερα καλά κρατεί. Όποτε όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο.

Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγνώμη αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμηση μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.