Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Olympics.Tokyo 2020.Circles.people.944x500

Το 80% περίπου των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει να αναβληθούν η να ακυρωθούν!

Ευρήματα που προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη προκύπτουν από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην Ιαπωνία σχετικά με τους επικείμενους Ολυμπιακούς και Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας αποφασίστηκε να αναβληθούν και στη συνέχεια η διεξαγωγή τους μετατέθηκε για το ερχόμενο καλοκαίρι (2021).

Περίπου το 80% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι η κορυφαία αθλητική διοργάνωση της υφηλίου θα πρέπει να ακυρωθεί ή να καθυστερήσει, δεδομένου ότι αυξάνονται οι ανησυχίες σχετικά με την αύξηση ρεκόρ, που παρατηρείται στα κρούσματα κορονοϊού, στο σύνολο της χώρας.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από το «Kyodo News» και όπως προέκυψε το 35,3% των ερωτηθέντων θέλει να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενώ το 44,8%, προτιμά την (νέα) καθυστέρηση στην διεξαγωγή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός, Γιοσιχίντε Σούγκα κήρυξε την περασμένη Πέμπτη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο και ενδέχεται να επεκτείνει το μέτρο και σε άλλες περιοχές, καθώς η Ιαπωνία επιχειρεί να συγκρατήσει την αύξηση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με την έρευνα του Kyodo, περίπου το 79% των ερωτηθέντων, δήλωσε ότι η απόφαση του Σούγκα να κηρύξει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το Τόκιο, ήλθε πολύ αργά, ενώ το 68% εμφανίζεται δυσαρεστημένο με την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στην πανδημία.

 

Olympics.Tokyo 2020 people circles.680x461

 

Olympics Paralympics.Tokyo 2020.logo.944x500

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.