Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

tennis.Australian open.Melbourne Park.court.944x500

Τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα καραντίνας θα επιβληθούν στο "Australian Open"!

Τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα καραντίνας που έχουν επιβληθεί σε οποιοδήποτε τουρνουά τένις στον κόσμο εν μέσω πανδημίας, προανήγγειλε η υπουργός έκτακτων κρίσεων της κυβέρνησης της Βικτόρια, Λίσα Νέβιλ.

Περίπου 1.200 άνθρωποι αναμένεται να καταφτάσουν στην Αυστραλία τις επόμενες μέρες ενόψει της καθυστερημένης έναρξης του "Australian Open" και αυτό φέρνει έναν πολύ αυξημένο κίνδυνο για αύξηση κρουσμάτων στη χώρα, κάτι που θα επιχειρηθεί να αποφευχθεί μέσω των αυστηρών πρωτοκόλλων.

Οι δύο εβδομάδες υποχρεωτικής καραντίνας πριν από την συμμετοχή σε οποιοδήποτε τουρνουά προετοιμασίας είναι δεδομένες ενώ οποιαδήποτε παραβίαση της καραντίνας μπορεί να επιφέρει από πρόστιμο ύψους 19.000 δολαρίων, μέχρι και αποκλεισμό από το τουρνουά, απώλεια χρηματικών επάθλων, εκτεταμένη καραντίνα ακόμα και απέλαση από τη χώρα!

Η κα. Νέβιλ ανέφερε: “Υποθέτουμε ότι όποιος έρχεται είναι ενδεχόμενα θετικός στον κορονοϊό. Έχω θέσει τα πιο σκληρά, τα πιο αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε τουρνουά!” 

Η αυστηρότητα των μέτρων που θα έφερνε τον Ίσνερ για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένειά του, ανάγκασε τον Αμερικανό να αποσύρει τη συμμετοχή του από το πρώτο Grand Slam της σεζόν!

 

 

(Πηγή: tennis24)

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.