Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

tsalafoutas2

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Enduro κατέλαβε ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας.

Ο Λαμιώτης αθλητής ορεινής ποδηλασίας με καταγωγή από τη Δίβρη συμμετείχε σε 6 αγώνες του κύπελλο Enduro Greek Series και κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να αναδειχθεί κυπελλούχος.

tsalafoutas1

Το δελτίο τύπου του συλλόγου Τραχίνα:

Ξανά Κυπελλούχος Ελλάδος ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας!

Ο Λαμιώτης αθλητής ορεινής ποδηλασίας με καταγωγή από τη Δίβρη και μέλος του Συλλόγου Τραχίνα, μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας την Κυριακή 27.10.2019 κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Enduro.

Ο νεαρός αθλητής δεν έχει πάψει στιγμή  να μας εκπλήσσει με τις δυνατότητες του και το ταλέντο του, καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής.

Μία εντυπωσιακή αγωνιστική σεζόν ήρθε στο τέλος της  και ο Γρηγόρης κέρδισε τον 3ο τίτλο της καριέρας του!!! «Κυπελλούχος Ελλάδος Enduro 2019»

Αυτή τη φορά ο Γρηγόρης έλαβε μέρος στο κύπελλο Enduro Greek Series (EGS) ένα ιδιαίτερο άθλημα ορεινής ποδηλασίας που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση, αντοχή, κριτική ικανότητα, πολύ καλή μνήμη, δύναμη και τεχνική οδήγηση καθώς η μεγάλη έκταση του κάθε αγώνα που  είναι περίπου 30 χλμ και με αρκετές ειδικές διαδρομές που συνδυάζουν τα πάντα, από διαφορετικό έδαφος, απότομες κλίσεις, ανηφόρες, βράχια, άλματα και πολλά άλλα κάνει το συγκεκριμένο άθλημα πολύ ιδιαίτερο.

Έπειτα από 6 αγώνες και μία αλλαγή ποδηλάτου την τελευταία στιγμή, από 27,5 σε 29 (με αρκετό ρίσκο ) ο Γρηγόρης κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να πάρει τη νίκη!

Συγχαρητήρια Γρηγόρη!

Για άλλη μία φορά μας έκανες υπερήφανους!

Συνέχισε έτσι!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.