Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

g-ethniki.3.jpg

Οι άνθρωποι των ομάδων της Στερεάς Ελλάδας στον 4ο όμιλο, μίλησαν στο STAR Κεντρικής Ελλάδας για τα προβλήματα που δημιουργεί το 2ο lockdown. Η επόμενη μέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φαντάζει πολύ δύσκολη.

Στο πρώτο βίντεο μιλούν οι προπονητές: Θωμάς Αναγνωστόπουλος (Φωκικός), Θανάσης Μεθενίτης (Ηρακλής Ψαχνών), Μίλτος Γκόφας (Νέα Αρτάκη), Γιάννης Καραμπάς (Οπούντιος Μαρτίνου), Γιάννης Λύτρας (Αμβυσσέας Διστόμου) και Μάκης Ζαχαρόπουλος (Αταλάντη).

Καλεσμένος του Θανάση Περιβολιώτη στα "90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις" ήταν ο πρέοδρος του Α.Ο. Υπάτου, ο οποίος επίσης τοποηθετήθηκε για την αναστολή της Γ΄ Εθνικής. Παράλληλα ο Κώστας Περαντάκος αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη δημιουργία γηπέδου στο Ύπατο, ώστε να επιστρέψει η βοιωτική ομάδα στη φυσική έδρα της.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.