Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

4155715.jpg

Ήττες και για τις τρεις ομάδες της Στερεάς Ελλάδας στη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Βίντεο από την αναμέτρηση Άρης Θήβας-Αργοναύτης.

Την ήττα γνώρισαν και οι τρεις ομάδες της Στερεάς Ελλάδας στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ ανδρών στη χθεσινή (26/1) 14η αγωνιστική. Ο Ερμής Σχηματαρίου έχασε με 81-74 από τα Χανιά στην Κρήτη, η ΧΒΑ με 73-69 στην παράταση από τον ΒΑΟΛ στη Χίο, και ο Άρης Θήβας με 74-71 από τον Αργοναύτη Τριγλίας  εντός έδρας.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (2ος ΟΜΙΛΟΣ-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μίλωνας-Ένωση Ιλίου 66-61

Χανιά-Ερμής Σχηματαρίου 81-74

Άρης Θήβας-Αργοναύτης Τριγλίας 71-74

Α.Σ. Πέρα-Ζωγράφου 71-77

Φ.Ε.Α.-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 73-59

ΒΑΟΛ Χίου-ΧΒΑ 73-69 παρ.

Ρεπό: Φανάρια Νάξου

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

(Επιμέλεια: Δημήτρης Σωτηρόπουλος/κάμερα: Βαγγέλης Καραπέτσας)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Διαμαρτυρία εξέδωσε ο Ερμής Σχηματαρίου για τη διαιτησία στον αγώνα με τα Χανιά:

«Κύριοι και μιλάμε σε εσάς με την στολή στο ελληνικό λεξιλόγιο υπάρχει μια λέξη που λέγεται σεβασμός!!!

Δεν μπορείτε να παίζετε με τον ιδρώτα κάποιων παιδιών ούτε με τον κόπο της εκάστοτε διοίκησης. Κάποιοι άνθρωποι σκορπούν χρήματα για να παίζετε το παιχνίδι στα 40 λεπτά του γηπέδου. Είστε το λιγότερο επικίνδυνοι για το άθλημα.

Γιατί αν είστε ανίκανοι τότε δεν θα έπρεπε να σας έχουν ονομάσει διαιτητές. Στις επόμενες ώρες θα δείξουμε τις φάσεις για τις οποίες θα λογοδοτήσετε σε αυτούς που επιβάλλεται να σας τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Ντροπή “κύριοι” ,αν και είμαστε σίγουροι πως είναι άλλη μια λέξη που λείπει από το λεξιλόγιο σας.

Ευχόμαστε στα αρμόδια όργανα με πράξεις πλέον να μας πουν τι μπάσκετ θέλουν να τους αντιπροσωπεύει. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.