Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

euroleague-stadium-2.JPG

Πρόθεση να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν από τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, η Euro League έχει αναστείλει όλες της τις διοργανώσεις μέχρι νεωτέρας, λόγω του κορονοϊού, ωστόσο οι άνθρωποι της διοργάνωσης καλούνται να συζητήσουν και να αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το υπόλοιπο της σεζόν και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Το πρώτο βήμα και η πρώτη ανοιχτή συζήτηση θα γίνει στην έκτακτη Γενική Συνέλευση -μέσω τηλεδιάσκεψης- την Τετάρτη (25/3), μεταξύ των εκπροσώπων των 18 ομάδων της Euro League, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Mundo Deportivo. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόθεση του Τζόρντι Μπερτομέου δεν είναι να χαθεί η χρονιά και να διακοπεί οριστικά η σεζόν, αντιθέτως να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, μέσα όμως από ένα εναλλακτικό πλάνο.

Όλες οι ομάδες θα κληθούν, λοιπόν, την Τετάρτη να συζητήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης για το μέλλον της διοργάνωσης και να σκεφτούν τον τρόπο που αυτό θα μπορέσει να υλοποιηθεί.

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.