Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Euroleague.Bertomeu Jordi.944x500.11

Στη τηλεδιάσκεψη με Μπερτομέου οι παίχτες "ψήφισαν" να μην συνεχιστεί η σεζόν.

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των αρχηγών και των πιο έμπειρων παικτών των 18 ομάδων της Euroleague με τη διοργανώτρια αρχή, με θέμα τη συνέχιση της σεζόν, μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Οι ελληνικές ομάδες εκπροσωπήθηκαν από τους Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη καθώς και από τους Ίαν Βουγιούκα και Κώστα Παπανικολάου. Για την ακρίβεια, στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague πήραν μέρος 36 παίκτες.

Η πλειοψηφία των παικτών, λοιπόν, ήταν αρνητική στην ενδεχόμενη συνέχεια της σεζόν, μετά τη δίμηνη διακοπή της, λόγω του κορωνοϊού.

Πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο αναφέρθηκε και ο Σέιν Λάρκιν νωρίτερα σήμερα (Σάββατο, 23/5) και επιβεβαίωνεται από... επίσημα χείλη, στη συζήτηση των παικτών.

Οι αθλητές θέτουν την υγεία τους σε πρώτο πλάνο και ανησυχούν για την κατάσταση με τον κορωνοϊό η οποία διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα και παραμένει επικίνδυνη.

Παράλληλα, βέβαια, οι παίκτες βάζουν στο τραπέζι και τον φόβο τους για πιθανούς τραυματισμούς, αφού βρίσκονται στα «πιτς» για δύο μήνες και θα πρέπει να γυρίσουν στην αγωνιστική δράση με μια... προετοιμασία εξπρές.

Η τηλεδιάσκεψη, λοιπόν, τελείωσε με την μεριά των παικτών να είναι ξεκάθαρη και κατά της επανέναρξης της σεζόν.

Ολα, πλέον, περνούν στα χέρια των ομάδων οι οποίες θα έχουν τον τελευταίο λόγο, σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της αγωνιστικής δράσης, μεσώ της ψηφοφορίας τους τη Δευτέρα (25/5).

 

- Πηγή: sdna

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.