(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

basketaballabalaball.jpg

Με επιστολή που έστειλε στις ομάδες ζήτησε να ψηφίσουν την ακύρωση της σεζόν για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το σερβικό σάιτ noca.rs η Ένωση παικτών της EuroLeague ζήτησε από τις ομάδες μέσω επιστολής που έστειλε να ψηφίσουν για την οριστική διακοπή της σεζόν.

Αυτή η επιστολή έρχεται ως συνέχεια των φόβων που εξέφρασαν οι αρχηγοί των 18 ομάδων της EuroLeague στην σύσκεψη του Σαββάτου (23/5) με τον Μπερτομέου, αλλά και των σχολίων που μαζεύονται στα social media από παίκτες, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά του Σέιν Λάρκιν, του Μάικ Τζέιμςκαι του Κέισι Ρίβερς.

Στην επιστολή της η ELPA αναφέρει ότι ο φόβος εξάπλωσης του κορονοϊού και ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών για τους παίκτες που βρίσκονται εκτός προπονήσεων εδώ και 2.5 μήνες είναι οι σημαντικότεροι αποτρεπτικοί παράγοντες για την επανεκκίνηση της σεζόν.

«Μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας δεν είναι αρκετές για να προετοιμαστούν οι παίκτες. Ξέρουμε ότι κάποιοι είχαν πρόσβαση σε προπονητικές εγκαταστάσεις, αλλά άλλοι δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, πριν προστεθεί ότι πάνω από 70 παίκτες που αγωνίζονται στην φετινή EuroLeague βρίσκονται στις ΗΠΑ, κάτι που αυξάνει τους κινδύνους για μετάδοση του ιού.

Όπως και να έχει, η συνέχεια πλέον θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού γίνεται όλο και πιο σαφές ότι οι παίκτες δεν θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ, ωστόσο ακόμα δεν είναι σαφές τι θέλουν οι ομάδες.

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.