(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

ABA LIGA 23

Απόφαση για οριστική διακοπή της σεζόν ελέω κορονοϊού έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας (ABA League), την Τετάρτη (27/5).

Μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά τη σεζόν, χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή. Μετά την απόφαση της Euroleague την περασμένη Δευτέρα (25/5) να ακυρώσει τη σεζόν και να αγωνιστούν οι ίδιες 18 ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21), ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε τη θέση του στο πρώτο τη τάξει ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα. 

Έτσι, δεν υπήρχε το ενδιαφέρον για τον πρωταθλητή της Αδριατικής Λίγκας να «σφραγίσει» το εισιτήριο στη Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Παρτιζάν που είχε στόχο την κατάληψη του τίτλου της ABA League για να αγωνιστεί στη Euroleague έχει συμβιβαστεί στην ιδέα πως θα αγωνιστεί ξανά στο Eurocup τη σεζόν 2020-21. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.