Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

basketa.3.jpg

Οι υποψήφιες ομάδες για να εκπροσωπήσουν τη Στερεά Ελλάδα, μαζί με τον Άρη Θήβας, στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στη νέα Γ΄ Εθνική ανδρών της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 68 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, χωρίς ακόμη να έχει αποφασιστεί πόσοι θα είναι οι όμιλοι, αν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα είναι 6.

Από την ΕΣΚΑΣΕ έχουν δικαίωμα ανόδου στη Γ΄ Εθνική δύο ομάδες. Μετά την επικύρωση της φετινής βαθμολογίας από την Ένωση, θα ζητηθούν από τις ομάδες της πρώτης τετράδας μέχρι τη στιγμή της διακοπής να απαντήσουν, πάντα με σειρά βαθμολογικής προτεραιότητας, αν επιθυμούν να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Θυμίζουμε, πως τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος η βαθμολογική σειρά ήταν: Αναγέννηση Λαμίας, Γ.Σ. Ιτέας, Πρωτέας Σχηματαρίου, και Τελεθριακός.

Έτσι λοιπόν, τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική η Στερεά Ελλάδα αναμένεται θα έχει εκπροσώπηση από 3 ομάδες (Άρης Θήβας και δύο ομάδες από την Α’ ΕΣΚΑΣΕ).

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.