Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Koubes Manos.944x500

Απέκτησε τον Μάνο Κουμπέ.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΓΣ Αλίαρτου, μετά από την ανακοίνωση της επίτευξης συμφωνίας με τον προπονητή, Μάριο Σκαλτσά, να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας των ανδρών που προετοιμάζεται, πλέον, για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. (και να αναλάβει, μάλιστα, όλα τα τμήματα του σωματεία), άρχισαν το σχεδιασμό της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021 που θα την βρει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ενωσής μας.

Ηδη προχώρησαν και στην ανακοίνωση της πρώτης μετεγγραφής παίχτη.

Το δ.σ. του σωματείου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνου Κουμπέ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου της Αλίαρτου:

”Ανακοινώνουμε τη συνεργασία του ΝΓΣ Αλίαρτου με τον Μάνο Κουμπέ, έναν αθλητή που έχει πολλές περγαμηνές αγωνιστικής δράσης και ήθους στο ενεργητικό του.

Ο Μάνος είναι γεννημένος το 1994 στη Θήβα όπου και ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον Άρη Θηβών με τον οποίο και διέπρεψε αφού από τα 15 του μόλις χρόνια έπαιξε για 5 έτη για να αγωνιστεί έπειτα μέχρι τα 27 του στον Κάδμο Θηβών.

Έπαιξε για 2 χρόνια στη Γ’ Εθνική με τον Κάδμο και ένα χρόνο με τον Άρη Θηβών, ένα χρόνο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ επίσης με τον Άρη, δύο χρόνια στον Τελεθριακό και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Προοδευτική Λάρυμνας.

Ο Μάνος Κουμπές έχει κατακτήσει ως έφηβος δύο χρονιές το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ με τον Άρη Θηβών.

Είναι φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε όμορφες μπασκετικές στιγμές με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

 

- Φωτο: Ηλίας Θαλάσσης

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.