Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

113818344_10222408485416872_2493486048928152230_n.jpg

Η γενική συνέλευση της ομάδας της Ιστιαίας.

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Τελεθριακό ενώ στη Γενική Συνέλευση των νεοφώτιστων στη Γ’ Εθνική έγινε αναλυτική συζήτηση σε διάφορα θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει και η συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ που πραγματοποιήθηκαν στις 17/7/2020 στο Bistro cafe στην Ιστιαία με στόχο την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ.

Για την εκλογή του Δ.Σ. σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 4603/14.03.2019 (νόμος Αυγενάκη) παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου Μαρίας Καλούτσα – Καμαρλιγκου.

Εκλέχθηκαν Στεφ. Παπανδρέου, Γ. Κολιάτος, Γ. Κουλουριώτης, Χ. Ηγουμενόπουλος, και Μ. Λιανός. Αναπληρωματικοί Η. Ντεγιάννης, Θ. Κουτσουμπάκης, Α. Μαγκλαβάνης και για την εξελεγκτική επιτροπή Δ Σπανός, Θ. Καλαποθαράκου, Χ. Θεοδώρου αναπληρωματικοί Κ. Μανδράγος, Θ. Σπανός.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την εγγραφή νέου μέλους της Λίνας Σπανού Ευστάθιου π. Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Αποφασίστηκε επίσης η αλλαγή καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο Αυγενάκη και διεξαγωγή νέων αρχαιρεσιών.

Συζητήθηκαν η συνεχώς ανοδική πορεία της ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια και διάφορα ζητήματα για την αγωνιστική περίοδος 2020-2021 όπου η ομάδα μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην μπασκετική ιστορία της Β. Εύβοιας στην Γ’ Εθνική Ανδρών.

Αυτά περιελάμβαναν τα θέματα μεταγραφών, αθλητικών υποδομών του κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαίας, την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας, αθλητικών εμφανίσεων, χορηγιών, κορονοϊού και αλλά πολλά τα οποία θα απασχολήσουν το νέο Δ.Σ και Γ.Σ. μελών στο άμεσο μέλλον.

Για καθένα από τα παραπάνω ζητήματα θα εκδώσουμε αναλυτικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες- εβδομάδες καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της Ιστιαίας και γενικότερα της Β. Εύβοιας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας αλλά και όλης της περιοχής για μια δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ανδρών μπάσκετ όπως θα αντιμετωπίσουμε τις εξής ομάδες: ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ ΔΑΦΝΗ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΜΙΛΩΝΑΣ ΙΚΑΡΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΙΚΕΡΜΙ».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.