Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

111038903_4199128980128515_383949504493032302_n.jpg

Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος επέστρεψε στην ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη.

Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος επιστρέφει για τρίτη φορά στον Έσπερο Λαμίας. Ο πολύπειρος σέντερ αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα φέτος για την ομάδα του Πορφύρα Πειραιά, η οποία κατάφερε εν τέλει να πανηγυρίσει την άνοδο για τη Γ' Εθνική.

Στο παρελθόν, ο Παπαργυρόπουλος είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με εξαιρετικές παρουσίες. Ίκαρο Καλλιθέας , Παγκράτι, Αμύντα, Νήαρ Ήστ, Δούκα, Τρίτωνα, Πρωτέα Βούλας, Π. Φάληρο και Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Η ανακοίνωση:

«Ίσως ο Έσπερος Λαμίας να είναι το μπασκετικό πεπρωμένο του. Υπήρξε αμοιβαία επιθυμία για την επιστροφή. Ο Ρήγας, από την φύση του ηγέτης, δεν χρειάζεται να συστηθεί. Ξέρει την νοοτροπία της ομάδας και ξέρουμε ότι στα δύσκολα βγαίνει πάντα μπροστά και αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Για μας ο δικός μας Ρήγας, δεν έλλειψε ποτέ».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.