Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

111202583_324913908887277_3365220710286798114_n_1.jpg

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση από την ΧΒΑ και με μεγάλη χαρά την αποδέχθηκα».

«Η ΧΒΑ My KTEO ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Νίκο Σαρρή και τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας!

Γεννημένος στις 7/4/1982 και απόφοιτος στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Σαρρής ακόμα έχει εξειδίκευση στη Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Επίδοσης και Απόδοσης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες μπάσκετ αλλά και ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συνεργασίας με τον σύλλογό μας, ο Νίκος Σαρρής ανέφερε τα εξής:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση από την ΧΒΑ και με μεγάλη χαρά την αποδέχθηκα. Εύχομαι μαζί να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και εγώ από την μεριά μου, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να συμβεί αυτό.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή αλλά και για την πρόταση της συνεργασίας.

Εύχομαι να έχουμε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία πάνω από όλα!»

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.