Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

116758901_718990298658962_8129998552440230501_o.jpg

Άφησε τη Β΄ Εθνική (Πρωτέας Βούλας) για να αγωνιστεί στην Α' ΕΣΚΑΣε με τους "κιτρινόμαυρους".

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη Θήβας που απέκτησε τον Χάρη Παναγιωτίδη, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική με τον Πρωτέα Βούλας.

Ο Παναγιωτίδης θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα του Άρη, στον οποίο είχε αγωνιστεί και πάλι το 2018, στην πρώτη σεζόν που αγωνίστηκαν οι Βοιωτοί στη Γ΄ Εθνική. Επίσης έχει πάιξει στην περιφέρειά μας με τα χρώματα του Εσπέρου Λαμίας και του Λοκρού Αταλάντης.

«Ένας παλιός γνώριμος της ομάδας μας είναι πάλι κοντά μας. Ο Χάρης Παναγιωτίδης επανέρχεται στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη επιτυχημένη πρώτη χρονιά στην Γ΄ Εθνική του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και αφού συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας, ο Χάρης αποτελεί το αγαπημένο παιδί της κερκίδας η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει τις ονειρικές εμφανίσεις του. Συνεχίζουμε το κτίσιμο της νέας ομάδας του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.