Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

apollon5.jpg

Τοποθέτηση πτυσσόμενης εξέδρας χωρητικότητας 500 θέσεων εφόσον αυτό απαιτηθεί μελλοντικά.

Τη μορφή ενός σύγχρονου γυμναστηρίου θα πάρει το κλειστό "T. Καμπούρης" σε βάθος ενός έτους, καθώς  αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ενεργειακή αναβάθμισή του, που προβλέπει τη θερμομόνωση οροφής, εργασίες τοιχοποιίας στο κέλυφος, αντικατάσταση λεβητοστασίου, ηλεκτροφωτισμού, όπως και της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας του συστήματος κλιματισμού.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη μίλησε για το σημαντικό έργο, ενώ μέσα από τις δηλώσεις της βγήκε και η είδηση για τοποθέτηση πτυσσόμενης εξέδρας χωρητικότητας 500 θέσεων πίσω από τη μια μπασκέτα, εφόσον αυτό απαιτηθεί μελλοντικά από τις ανάγκες του γυμναστηρίου.

ΑΙΔΙΝΗ-ΕΛΕΝΗ-960x718.jpg

«Προχωράμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου ”Τάσος Καμπούρης” στο αθλητικό κέντρο Κανήθου, σε ένα γυμναστήριο που έχει τις προδιαγραφές για να αποτελέσει πρότυπο και να μας δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε μεγάλους αγώνες σε διάφορα αθλήματα και στο μέλλον.

Το έργο προβλέπει τη θερμομόνωση οροφής, εργασίες τοιχοποιίας, αντικατάσταση λεβητοστασίου, αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση κεντρικής κλιματιστικής μονάδας του συστήματος κλιματισμού.

Στο άμεσο μέλλον σκεφτόμαστε και την περίπτωση της τοποθέτησης μιας πτυσσόμενης εξέδρας περίπου 500 θέσεων, καθώς το κλειστό γυμναστήριο Κανήθου αποτελεί πόλο έλξης για διάφορα αθλήματα και μεγάλες διοργανώσεις και από τη στιγμή που υπάρχει η αντίστοιχη υποδομή στο χώρο των αποδυτηρίων, θα μας δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε να προσφέρουμε ανάλογες ανέσεις και στους θεατές στις εξέδρες του γυμναστηρίου.

Σε πρώτη φάση πάντως και στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης του γυμναστηρίου, εκτιμώ πως η ολοκλήρωση του έργου το οποίο και θα ξεκινήσει άμεσα, θα έχει γίνει σε 10-12 μήνες».

 

ΠΗΓΗ: stereabasket.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.