Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

IMG 20200917 123400

Ιστορικές στιγμές ζει ο Γυμναστικός Συλλόγος "Ερμής" Σχηματαρίου.

Η ομάδα βρίσκεται στη φάση της προετοιμασίας για την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δεύτερης Εθνικής κατηγορίας και από μόνο του αυτό το γεγονός αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για το σωματείο.

Οι άνθρωποί της πρώτα από όλα δηλώνουν ότι θέλουν να ζήσουν και να ευχαριστηθούν το ταξίδι.

Από εκεί και πέρα, όμως, δηλώνουν ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά και προετοιμάζεται με εντατικότατους ρυθμούς για το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με στόχο, όχι απλά να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά να αφήσει το στίγμα της και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στο τιμόνι της παραμένει ο γνωστός, Νίκος Οικονόμου, το έργο του οποίου, σίγουρα κρίνεται επιτυχημένο και με τους ανθρώπους της διοίκησης να τον στηρίζουν απόλυτα ενώ γυμναστής έχει αναλάβει ο Θεόδωρος Πάντος.

Το φετινό ρόστερ απαρτίζεται από τον Τάσο Δημητριάδη και τον Νίκο Χάλιο, οι οποίοι παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, τους νέο-αποκτηθέντες, γνωστούς στο χώρο: Γιάννη Κυριακόπουλο, Δημήτρη Καλαμπάκα, Σάκη Βεσκούκη, Λευτέρη Ζαρμακούπη, Ετεοκλή Ευαγγελούλη, Γιάννη Λούκα, Γιώργο Θωμά και τους νεαρούς αδερφούς Βύρωνα και Αλέξανδρο Βάτσιο καθώς και τα τελευταία αποκτήματα: Γιώργο Μπακέα και Κωνσταντίνο Παστήρα.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.