Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

1-IMG_7829-001.jpg

Ανατροπή υπήρξε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10) στην αρχική απόφαση περί απαγόρευσης προπονήσεων αλλά και αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο της Αυλίδας λόγω κρούσματος covid 19 σε βοηθητική αίθουσα του γυμναστηρίου.

Αρχικά η ενημέρωση που είχε ο ΔΟΑΠΠΕΧ ήταν πως απαγορεύεται η χρήση του γυμναστηρίου για προπονήσεις και αγώνες όπως και η απαγόρευση των ομάδων που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο γυμναστήριο να προπονηθούν ή να δώσουν αγώνες σε άλλα γυμναστήρια..

Μετά από παρέμβαση του προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου προς εκπρόσωπο του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ, δόθηκε το "ΟΚ"  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας να χρησιμοποιηθεί εν τέλει η αίθουσα, με τον Δήμο Χαλκίδας να δίνει σήμα για απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου το συντομότερο δυνατό (έγινε στις 15:00 της Πέμπτης) ώστε να δοθεί για χρήση στα σωματεία.

Αυτό σημαίνει, πως το κλειστό γυμναστήριο θα χρησιμοποιηθεί κανονικά για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από τις ομάδες, όπως βέβαια και για προπονήσεις απ’ όλους τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν.

 

ΠΗΓΗ: stereabasket.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.