Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

NBA.Logo on the court.good.944x500

Η postseason θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα τουρνουά play-in σε κάθε περιφέρεια

Η postseason του NBA τη σεζόν 2020-2021 θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα τουρνουά play-in σε κάθε περιφέρεια, ανακοίνωσε χθες, Τρίτη. 17/11, η λίγκα.

Η κανονική σεζόν, που λόγω της πανδημίας θα έχει 72 παιχνίδια (αντί για 82), θα ξεκινήσει την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου και τα "play offs" θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 18 Μαΐου.

Δέκα ομάδες σε κάθε περιφέρεια θα συνεχίσουν στα "play offs", με τις ομάδες που θα τερματίσουν από την 7η έως και τη 10η θέση να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά play-in για να κερδίσουν είσοδο στα "play offs" της περιφέρειας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Β.Α. ανακοίνωσε ότι η σεζόν θα καθιερωθεί σε δύο τμήματα - την πρώτη 22 Δεκεμβρίου - 4 Μαρτίου, ακολουθούμενη από το διάλειμμα για το All-Star (5-10 Μαρτίου), με το δεύτερο μισό της σεζόν να διεξάγεται από τις 11 Μαρτίου έως τις 16 Μαΐου.

Οι αλλαγές στη φετινή δομή των "play offs" θα έχουν τις ομάδες με το έβδομο και το όγδοο καλύτερο ρεκόρ σε κάθε περιφέρεια να παίζουν ένα παιχνίδι, με τον νικητή να καταλαμβάνει την 7η θέση των "play offs".

Παράλληλα, οι ομάδες με το ένατο και το δέκατο καλύτερο ρεκόρ θα παίζουν ένα παιχνίδι, με τον νικητή να συναντά τον ηττημένο από το προηγούμενο ζευγάρι (7-8) για το δικαίωμα της 8ης και τελευταίας θέσης των playoffs.

Έτσι, οι ομάδες 7 και 8 θα χρειαστεί να κερδίσουν μόλις ένα ματς για να περάσουν τα "play offs" ενώ οι ομάδες 9 και 10 θα πρέπει να κερδίσουν δύο.

Επιπλέον, το πρόγραμμα 72 παιχνιδιών (σε σύγκριση με την παραδοσιακή σεζόν των 82 παιχνιδιών) δεν θα είναι απόλυτα ισορροπημένο.

Ενδεικτικά η λίγκα ανακοίνωσε:

«Το πρόγραμμα του δεύτερου μισού θα περιλαμβάνει το υπόλοιπο των 72 αγώνων κάθε ομάδας που δεν έχουν προγραμματιστεί στο πρώτο μισό, καθώς και τυχόν παιχνίδια που αναβάλλονται κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού που μπορούν λογικά να προστεθούν στο πρόγραμμα του δεύτερου μισού».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομάδες που παίζουν τρία παιχνίδια εναντίον κάθε αντιπάλου της ίδιας περιφέρειας και δύο παιχνίδια εναντίον κάθε αντιπάλου της αντίθετης περιφέρειας.

Τα "play offs" πρόκειται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 22 Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα πριν από τις τελετές έναρξης των επαναπρογραμματισμένων Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο!

 

- Πηγή: zougla.gr

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.