Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Basket.Hungary national team men.944x500

Ανακοινώθηκε οτι τεστ μελών της αποστολής της βγήκαν θετικά στον κορονοϊό.

Μετά από μία μεγάλη διακοπή, την μετάθεση του "EuroBasket 2021" κατά ένα έτος, λόγω της πανδημίας ("CoViD-19") που προκάλεσε ο κορονοϊός ("SARS-COV-2") και όλων όσα επέφερε, η F.I.B.A. αποφάσισε να δημιουργήσει "φούσκες" (κλειστούς, προστατευόμενους, όσο γίνεται, χώρους) για τις εθνικές ομάδες, προκειμένου να ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα η προκριματική φάση.

Παρά τις προσπάθειες της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όμως, μία μέρα πριν από την επανεκκίνηση των προκριματικών, προέκυψε πρόβλημα. Κι αυτό διότι μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας διεγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό (Corona - Virus) και έτσι υποχρεώθηκε να αποχωρήσει "άρον - άρον" από την "φούσκα" ("bubble") της Λιουμπλιάνα, στην οποία βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η ομοσπονδία της χώρας, ως όφειλε, ενημέρωσε επίσημα για το γεγονός, για να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Ετσι, οι άλλες τρεις εθνικές ομάδες, της διοργανώτριας, Σλοβενίας και της Αυστρίας και Ουκρανίας, παρέμειναν στην "φούσκα", έτσι ώστε να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες που έχουν οριστεί.

Όσο αφορά στα δύο αναβληθέντα, πλέον, παιχνίδια της Ουγγαρίας, αυτά ορίστηκαν να διεξαχθούν την περίοδο των επόμενων... "παραθύρων" της F.I.B.A., τον Φεβρουάριο του 2021.

Κι όλα αυτά, την ώρα που η Ουγγαρία ήταν πρώτη στον όμιλο έχοντας κάνει το 2/2 στη διάρκεια των πρώτων παραθύρων.

Αναλυτικά η κατάταξη στο GROUP F των προκριματικών:

1. Ουγγαρία 2-0

2. Ουκρανία 1-1

3. Σλοβενία 1-1

4. Αυστρία 0-2

 

- Photo: Οι παίκτες της Ουγγαρίας αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου σε αγώνα για τα προκριματικά του EuroBasket 2022

 

 - Πηγή: sport24

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.