Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Bulgaria Hellas.78 84.e.t.71 71.2020.11.29.Hellas.944x500

Η γερμανική Ομοσπονδία πρόλαβε την FIBA για τις "φούσκες" των "παράθυρων" του Φεβρουαρίου.

Το επιτυχημένο μοντέλο της "φούσκας" ("bubble") θα χρησιμοποιήσει η F.I.B.A. και στα "παράθυρα" του Φεβρουαρίου, με την γερμανική Ομοσπονδία να... προλαβαίνει την Παγκόσμια Ομοσπονδία και να ανακοινώνει τις σχετικές τοποθεσίες...

Με βάση λοιπόν την ενημέρωση της γερμανικής Ομοσπονδίας, οι αγώνες του 5ου ομίλου, της δικής μας Εθνικής ομάδας των ανδρών - που (μαθηματικά) έχει ήδη προκριθεί στο "Eurobasket 2022" - θα διεξαχθούν και πάλι με την μορφή "φούσκας" στην Ρίγα, της Λετονίας ενώ οι αντίστοιχοι αγώνες του 1ου ομίλου, της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών, θα διεξαχθούν στην Λιουμπλιάνα, της Σλοβενίας.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος η Εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει την Βοσνία στις 20 Φεβρουαρίου 2021 και την Λετονία στις 22 Φεβρουαρίου 2021 ενώ η Εθνική γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στις 4 Φεβρουαρίου 2021 και την Βουλγαρία στις 6 Φεβρουαρίου 2021.

 

- Πηγή: sport24

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.