Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

basket.basket ball in chains locket.944x500

"Οι προπονήσεις των εθνικών κατηγοριών δεν θα ξεκινήσουν παρά τις προσπάθειές μας"!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καθοσφαιριστών εξέδωσε νέα ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την απογοήτευσή του για την αρνητική απάντηση των μελών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με αποτέλεσμα οι κατηγορίες από την Α2 και κάτω να παραμείνουν σε αναστολή.

Τα μέλη του Π.Σ.Α.Κ. με επιστολή που είχαν αποστείλει στους αρμόδιους φορείς ζητούσαν να δοθεί άδεια για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση του Π.Σ.Α.Κ.:

"Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά...

Έκδηλη είναι η απογοήτευση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων κι έτσι, οι ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών, παραμένουν σε... αναστολή.

Οι προπονήσεις λοιπόν των αθλητών που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία και κάτω, δεν θα ξεκινήσουν παρά τις τεράστιες προσπάθειες μας".

 

 

basket.basket ball in chains locket.827x827

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.