Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 4 λεπτά)

3.allstar.eskase.afisa.1.jpg

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αλιάρτου.

Η ΕΣΚΑΣΕ διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιανουαρίου το «3All Star Game» στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλιάρτου και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων σε συνεργασία με τα σωματεία ΝΓΣ Αλιάρτου και ΑΟ Μαυροματίου.

Θα αγωνισθούν δύο ομάδες που θα αποτελούνται από 12 αθλητές η καθεμία ως εξής:  Τα 12 σωματεία της Α΄ κατηγορίας χωρίζονται σε δύο ομάδες με γεωγραφικά κριτήρια με την ονομασία «Βόρειοι» και «Νότιοι».

Οι  «Βόρειοι» θα είναι αθλητές οι οποίοι θα υποδειχθούν από τα σωματεία Αναγέννηση Λαμίας, Τελεθριακός, Αναγέννηση Μαλεσίνας, Προοδευτική Λάρυμνας, Μάκαρος Άμφισσας και Γ.Σ. Ιτέας.

Οι «Νότιοι» από Α.Ε.Ε. Παναγίτσα, ΓΑΣ Βασιλικού, Αστέρα Αλιβερίου, Κάδμο Θήβας, Πρωτέα Σχηματαρίου και Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Το κάθε σωματείο Α΄ κατηγορίας πρέπει να υποδείξει από δύο επίλεκτους αθλητές του κατά προτίμηση έναν γκαρντ  και έναν φόργουορντ.

Η κάθε  ομάδα επίσης θα πρέπει να προτείνει έναν αθλητή για τον διαγωνισμό τρίποντων (κατά προτίμηση διαφορετικό από τους δύο).

Το κοουτσάρισμα των δύο ομάδων θα γίνει από 4 προπονητές της Α΄ κατηγορίας (δύο για κάθε ομάδα). Οι 4 προπονητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση που θα γίνει πριν τον αγώνα και ώρα 16:00 μεταξύ εκείνων που θα είναι παρόντες την ώρα αυτή στο γήπεδο.

Οι προπονητές που δεν θα κοουτσάρουν θα είναι μέλη της Επιτροπής για την ανάδειξη του MVP.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό των τρίποντων θα μετέχουν φορώντας την εμφάνιση της ομάδας τους.

Σχετικά με τις στολές των ομάδων καθώς και για τα έπαθλα και αναμνηστικά θα μεριμνήσουν οι διοργανωτές.

Τα σωματεία θα πρέπει να γνωστοποιήσουν εγγράφως τα ονόματα των δύο αθλητών που θα συμμετέχουν στις ομάδες All Star καθώς και των διαγωνιζόμενων στα τρίποντα έως τη Δευτέρα 30-12-2019 και ώρα 12:00.

Ελπίζοντας στη συνδρομή όλων σας για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και στην παρουσία μελών και αθλητών του συλλόγου σας σ΄ αυτήν, παραμένουμε στη διάθεσή σας  για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

3ου ALL  STAR  GAME  ΕSKASE 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Κυριακή  5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

16:00         Άφιξη αθλητών ALL STAR

16:30         Προθέρμανση αθλητών

16:50         Παρουσίαση αθλητών – Προπονητών

                  Διαιτητών- Κριτών

17:00         Έναρξη  αγώνα ALL  STAR

                  1ο δεκάλεπτο

                  SKILL CHALLENGE  

                  Επίλεκτων αγοριών ΕΣΚΑΣΕ

                  2ο δεκάλεπτο

                 Διαγωνισμός  τριπόντων

                 3ο δεκάλεπτο

                SKILL CHALLENGE

               Επίλεκτων κοριτσιών ΕΣΚΑΣΕ

                 4ο δεκάλεπτο

 19:30     Λήξη αγώνα Βραβεύσεις-Απονομές

20:30     Λήξη εκδήλωσης

3.allstar.eskase.afisa.2

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.