Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Apollon Livadias Skaltsas.944x50011

Αναλαμβάνει προπονητής σε όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Αλίαρτου.

Μια τέτοια σχέση μόνο δύσκολα και μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα θα «λυνόταν»!

Όταν κάποιος βρίσκεται σε ένα αθλητικό σωματείο, της ίδιας του της πόλης, από την ίδρυσή του και συμμετέχει σε αυτό από πολλές θέσεις, είτε σαν παίχτης, είτε σαν προπονητής, τότε όπως και να το κάνεις το να χωρίζουν οι δρόμοι των δυο πλευρών είναι δύσκολο.

Αυτό συμβαίνει με τον «Α.Σ. “Απόλλων” Λιβαδειάς» και τον Μάριο Σκαλτσά!

Οι δρόμοι των δυο πλευρών χωρίζουν διότι ο Λιβαδείτης, παίχτης και πλέον προπονητής αποχωρεί από τον σύλλογο της Λιβαδειάς καθώς του έγινε πρόταση και θα αναλάβει προπονητικά όλα τα τμήματα στον Γ.Σ. Αλιάρτου.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του λιβαδείτικου  σωματείου εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστούν τον Μάριο Σκαλτσά για την μακρόχρονη προσφορά του, του εύχονται επιτυχία σε ότι κάνει στο εξής και παράλληλα τονίζουν ότι η «πόρτα» του σωματείου θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Απόλλων Λιβαδειάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή και προπονητή Μάριο Σκαλτσά.

Σε συνάντησή του με μέλη της διοίκησης, μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, συμφωνήθηκε η αποχώρηση του Μάριου λόγω της πρότασης του Γ.Σ. Αλιάρτου να αναλάβει ως προπονητής όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Μάριος είναι στην ομάδα του Απόλλωνα από την ίδρυσή της το 2009 και την υπηρέτησε από όλα τα πόστα (ως αθλητής και προπονητής).

11 χρόνια γεμάτα χαρές αλλά και λύπες, έντονες στιγμές, υπέροχες αναμνήσεις, ατέλειωτες εμπειρίες.

Το ήθος του, η εργατικότητά του και η συνέπειά του είναι άξια αναφοράς.

Είναι χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας μας και τα οποία κατέστησαν τη συνεργασία μας με τον Μάριο άψογη.

Η αγάπη του για την ομάδα, η αφοσίωσή του σε αυτήν και η σπουδαία συνεισφορά του στις επιτυχίες του συλλόγου δικαίως τον καθιστούν για πάντα μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα.

Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΡΙΕ‼

Δεν λέμε αντίο, αλλά ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...

 

Apollon AEEP.72 60.2019.12.14.944x500.19

 

Apollon Malesina.78 72.2019.11.16.944x500.1120

 

Skaltsas Marios.660x655

 

Apollon Livadias.Logo.364x364

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.