Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Itea GS.Ntinopoulos Nasos.944x500

Αποχωρεί ο Νάσος Ντινόπουλος.

Μετά από 35 χρόνια προσφοράς στο μπάσκετ και ειδικότερα στον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας, που είναι εκ των δημιουργών αυτής της ομάδας, ο Νάσος Ντινόπουλος αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του και ο σύλλογος τον ευχαριστεί, τονίζοντας στην παρακάτω ανακοίνωση τη μεγάλη προσφορά του.

Αναλυτικά:

”Με αυτή μας την ανακοίνωση αποχαιρετούμε έναν από μας!

Αποχαιρετούμε το τοτέμ του συλλόγου μας, τον άνθρωπο που έβαλε την Ιτέα στον μπασκετικό χάρτη της Περιφέρειας, τον εμβληματικό αρχηγό μας το Νάσο Ντινόπουλο!

Ο Νάσος φύση και θέση αρχηγός ενσάρκωσε επί 35 χρόνια τις αξίες του Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ και αποτελεί την επιτομή της κουλτούρας και της προσπάθειας, η οποία οδηγεί αυτό το σύλλογο.

Νάσο σε ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου και για το γεγονός ότι έδινες τα πάντα για την ομάδα μας, την οποία την έβαζες πάνω απ όλα!

Μας έδωσες μερικά από τα καλύτερά σου χρόνια και ως αντάλλαγμα κέρδισες την αστείρευτη υποστήριξη και αγάπη των φιλάθλων μας!

Αποτέλεσες παράδειγμα και πρότυπο για πολλούς νέους να ασχοληθούν με το μπάσκετ στην Ιτέα, αλλά και σε όλη την περιφέρεια.

Αποτέλεσες ενεργό μέλος σε όλες τις επιτυχίες του συλλόγου μας και θα μείνεις αξεπέραστος!

Τέλος η αγάπη σου για το άθλημα του μπάσκετ πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια.

Μεγάλε αρχηγέ δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν …”

 

Itea GS.Ntinopoulos Nasos.607x491

 

Apollon Livadias Itea.69 65.2019.10.19.944x500341

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.