Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Kathmos Larimna.62 40.2020.01.18.944x500261

Οχτώ "μικροί" θα στελεχώσουν την ομάδα της σεζόν 2020-2021.

Ούτε σε έναν, ούτε σε δυο, ούτε σε τρεις, αλλά σε οχτώ (8) "μικρούς" θα στηριχθεί η ομάδα των ανδρών της «Ενωση Συλλόγων “Κάδμος” Θήβας» στη νέα σεζόν (2020-2021) που θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανδρών της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. μετά από απόφαση των ανθρώπων της διοίκησης σε συνεργασία με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, άλλωστε, όραμα των ανθρώπων του σωματείου είναι να στελεχώνεται η ομάδα των ανδρών από παίχτες οι οποίοι θα έχουν προέλθει από τις ακαδημίες του.

Αυτό, πάντως, δεν θα πρέπει να αποτελεί και ιδιαίτερη έκπληξη καθώς η πορεία της ομάδας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε (απότομα λόγω της πανδημίας), ήταν πάρα πολύ καλή και σε αυτή «συμμέτοχοι» ήταν και πολλοί «μικροί».

Συγκεκριμένα, η ομάδα των ανδρών του θηβαϊκού σωματείου στη σεζόν 2020-2021 θα στηριχθεί σε οχτώ παίχτες από το εφηβικό, αλλά και από το παιδικό τμήμα. Αυτοί είναι οι: Ηλίας Ζυγομήτρος, Βασίλης Θανάσαινας, Στέλιος Μπατσούλης, Γιώργος Μπόγρης, Λουκάς Μπόγρης, Μιχάλης Μπότσης, Γιάννης Φίλης και Παναγιώτης Χασάπης.

Η σχετική ανακοίνωση:

 

Kathmos B.C.Kids for men.Anouncement.2020.07.26.576x1025

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.