Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Ermis Shimatariou Oikonomou Nick.944x500

Το δ.σ. του Ερμή ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο κόουτς στα τμήματα υποδομής

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου "Ερμής" Σχηματαριου ανακοίνωσε οτι συνεχίζει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό, Νίκο Οικονόμου, όσο αφορά στα τμήματα υποδομής του σωματείου και το πλάνο είναι πενταετές(!)

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

 

Οικονόμου 5ετίας στις ακαδημίες του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου!

Πιστή στο πλάνο της η διοίκηση του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με το Νίκο Οικονόμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν την υποδειγματική συνεργασία τους, μέσα από την οποία ο στόχος είναι ένας: Να μεγαλώσουν οι ακαδημίες του Ερμή, με τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας. Στοιχεία που διέθετε και ο προπονητής μας στην μακρά και επιτυχημένη αθλητική του διαδρομή.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας, να συνεργάζεται σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και ειδικά σε εκείνα που αφορούν τα παιδιά, τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές, με το Νίκο Οικονόμου. Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε δημιουργήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος του δ.σ. και συνέχισε «μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσουμε στα παιδιά του τόπου μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, μετά και από την αναγνώριση της Ακαδημίας μας από την ΟΠΑΠ ΑΕ ως αθλητική ακαδημία ΟΠΑΠ. Το αναπτυξιακό κομμάτι είναι η απόλυτη προταιρεότητά μας και δεν θα μπορούσαμε να μην επενδύσουμε στις γνώσεις και την εμπειρία του κυρίου Οικονόμου». 

 

 

academy bobires backs.944x500

 

Oikonomou Nick.Ermis.IMG 9488

 

Oikonomou Flotsios.Ermis.IMG 9504

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.