Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Thiva.Blood giving.poster.944x500

Στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Θηβαίων.

Ο Δήμος Θηβαίων, ανταποκρινόμενος και στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας για διάθεση δημοτικών αιθουσών εκτός νοσοκομείων προς διευκόλυνση του έργου της αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς καθώς και με φορείς του Δήμου, διοργανώνει, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, στο πλαίσιο ενίσχυσης των αποθεμάτων αίματος της χώρας, τα οποία έχουν μειωθεί λόγω της δυσκολίας των αιμοδοτών να μεταβούν στα νοσοκομεία από τη λήψη των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την δράση αυτή ανακοίνωσε οτι στηρίζει και ο Α.Σ. "Αρης" Θήβας!
Το σωματείο που από το 1980 καλλιεργεί το άθλημα του μπάσκετ στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή και η ομάδα των ανδρών του οποίου στη τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε οτι θα συνδράμει και αυτό σε αυτή την προσπάθεια.

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

Αθλητισμός σημαίνει υγεία.

Στηρίζουμε την προσπάθεια αιμοδοσίας για να συμβάλουμε στην δημόσια υγεία, ίσως ένας από εμάς να το χρειαστεί....

Αυτήν την Κυριακή, στην πόλη μας, γίνεται εθελοντική αιμοδοσία στο γήπεδο της Θήβας και σας καλούμε να συμμετάσχετε όσοι το δυνατόν περισσότεροι!!!

Δίνουμε βροντερά το παλμό στην ζωή εμείς η οικογένεια του Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ!!!

 

- Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 5 Απριλίου και από ώρα 09:30' έως 14:00', στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σταδίου Θήβας, με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, του Περιφερειακού Τμήματος Θήβας του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγ. Νικολάου», του Εργατικό Κέντρου Θήβας και άλλων φορέων.

 

https://starsports.gr/alla-spor-articles/3144-dimos-thivaion-ethelontiki-aimodosia

 

Aris Thivas.bc.944x500.11

 

GGA.Zise Athlitika Blood giving.768x768

 

Thiva.Blood giving.poster.720x960

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.