(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Ermis Shimatariou zdo.944x500.12

Δίνουμε αίμα, δίνουμε το σύνθημα για ζωή!

Την επόμενη Κυριακή, 12 Απριλίου, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Σχηματαρίου, ο Δήμος Τανάγρας (Δη.Κ.Ε.Τ.), σε συνεργασία με το Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων (ΣΚΑΕΜ), θα πραγματοποιήσει έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονική περίοδο που βιώνει η χώρα μας (όπως και όλος ο πλανήτης) τέτοιες ενέργειες – δράσεις σαφώς είναι πάρα πολύ σημαντικές και φυσικά αξιέπαινες!

Αυτή την προσπάθεια θα στηρίξει και η οικογένεια του «Γ.Σ. “Ερμής” Σχηματαρίου».

Το τμήμα μπάσκετ του σωματείου που καλλιεργεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια το άθλημα στην περιοχή και το οποίο δείχνει με κάθε τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο», στηρίζει και αυτή την προσπάθεια.

Οι άνθρωποι του τμήματος με ανάρτησής τους στην σελίδα που διατηρούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δίνουν το «σύνθημα»: Δίνουμε αίμα, δίνουμε το σύνθημα για ζωή!

 

Δίνουμε αίμα, δίνουμε το σύνθημα για ζωή!

Ο Ερμής Σχηματαρίου από την αρχή της φετινής χρονιάς έχει δείξει ότι δεν είναι απλά μια τοπική ομάδα, αλλά ένας σύλλογος που βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και θέλει να είναι μέρος του κοινού καλού σκοπού.

Σύσσωμο το ελληνικό και όχι μόνο κοινό βλέπει τις τελευταίες εβδομάδες τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της υγείας, με τον αριθμο των  θανόντων  να μεγαλώνει συνεχώς. Τα νοσοκομεία δέχονται συνεχώς κόσμο από τον φονικό κορονοϊό, ο κόσμος έχει μειώσει τις μετακινήσεις του και άπαντες βλέπουν τις εξελίξεις από το σπίτι.

Φυσικά το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες καταστάσεις, όμως εμείς, οι σύλλογοι που οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους, οι σύλλογοι που δέχονται κάθε Σαββατοκύριακο κόσμο στο γήπεδο για να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού, της νίκης, ακόμα και της ήττας, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δίνουμε το σύνθημα για την επόμενη κίνηση, να δίνουμε το σύνθημα για ζωή.

Ο Ερμής Σχηματαρίου έχοντας δείξει και στο παρελθόν αίσθημα ευθύνης χαιρετίζει με περηφάνεια την πρωτοβουλία του δήμου μας που θα γίνει στο γήπεδο μας ..

Καλούμε κάθε υγιή άνθρωπο να δώσει με την πράξη του ζωή σε άλλους ανθρώπους..

Τόσο ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, όσο και ο Υπουργός Υγείας και μέλος της οικογένειας του μπάσκετ της Ελλάδας, Βασίλης Κικίλιας, κάνουν καθημερινά  εκκλήσεις για να δώσουμε, όσοι έχουμε τη δυνατότητα, αίμα. Χαρακτηριστικό της ανάγκης για αίμα είναι το γεγονός πως κάθε χρόνο η χώρα μας εισάγει από την Ελβετία 20.000-25.000 μονάδες αίματος, πόσο δε μάλλον που τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αίμα για όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία, χτυπημένοι από τον κορονοϊό.

Ως σύλλογος καλουμε κάθε αθλητικό σωματείο του δήμου μας να δώσει το παρόν και να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι η ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κινήσεις προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μας..

Όλοι εκεί...

 

 

Tanagras.Shimatari.Blood giving.750x1100

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.