Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Aris Thivas.bc.944x500.11

Τέλη Ιουνίου η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση.

Ο Α.Σ. "Αρης" Θήβας δήλωσε σήμερα (Παρασκευή, 12/6) και επίσημα τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών της σεζόν 2020-2021 και πλέον οι άνθρωποι του σωματείου περιμένουν τον καταρτισμό των ομίλων από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για να δουν που θα αγωνίζεται η ομάδα στη νέα περίοδο.

Το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν 6 όμιλοι οπότε σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα της Θήβας, όπως και η ομάδα του Α.Σ. "Αναγέννηση" Λαμίας θα τοποθετηθούν σε όμιλο της Κεντρικής Ελλάδας. Όσο αφορά στην ομάδα του Α.Σ. "Τελεθριακός" Ιστιαίας το πιθανότερο είναι να τοποθετηθεί σε όμιλο των Αθηνών που θα περιλαμβάνει και νησιά.

Οι ”κιτρινόμαυροι” προγραμματίζουν προς το τέλος του μήνα να πραγματοποιήσουν την ετήσια, τακτική, γενική συνέλευση των μελών του σωματείου που θα έχει τον χαρακτήρα της εκλογοαπολογιστικής καθώς ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αναμένεται να είναι απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου. Η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.