Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

ΑΡΗΣ-ΘΗΒΑΣ.jpg

Το νέο διοικητικό συμβούλιο και ο προβληματισμός ενόψει της νέας σεζόν.

O Άρης Θήβας με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστά τα νέα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Στην πρόσφατη γενική συνέλευση έγινε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι Βοιωτοί γνωστοποίησαν ότι δήλωσαν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, όμως δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στο μπάσκετ χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη περίοδο ιδιαιτέρως κρίσιμη και καθοριστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με επιτυχία έγινε η γενική συνέλευση του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ, αρκετοί φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών στην αίθουσα Αρμονία του συνεδριακού κέντρου Θήβας για να ενημερωθούν για το μέλλον της ομάδας.

Η απελθούσα διοίκηση παρουσίασε τα πεπραγμένα της για την περασμένη αγωνιστική σεζόν η οποία δεν ολοκληρώθηκε και διαβεβαίωσε τους φιλάθλους και επίσημα για την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Ο προβληματισμός για το τι είναι καλύτερο για το μέλλον της ομάδας σε αυτή την δύσκολη και αβέβαιη συγκυρία ήταν έντονος κ σίγουρα η νέα διοίκηση θα βρεθεί άμεσα να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Αυτό στο οποίο συμφώνησαν όλοι είναι ότι με κάθε τρόπο πρέπει να διαφυλαχθεί η υγεία του σωματείου.

Οι εκλογές που ακολούθησαν ανέδειξαν τα μέλη του νέου συμβουλίου τα οποία είναι:

Δρίζου Παναγιώτα
Γρεβενιώτης Άγγελος
Καραμαγκιώλης Μενέλαος
Κόλλιας Παρασκευάς
Μητσάκη Αικατερίνη
Ματσαγγούρας Γεώργιος
Παγώνης Γεώργιος

Τα μέλη θα συνεδριάσουν τις προσεχείς ημέρες για να συγκροτηθεί το νέο ΔΣ».

 

ΦΩΤΟ: stereabasket.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.