Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Aris Thivas.team.2019 2020.944x500

Αδυναμία συμμετοχής στη Γ’ Εθνική(!)

Οπως όλα δείχνουν, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Α.Σ. "Αρης" Θήβας δεν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στη Γ’ Εθνική κατηγορία για 3η σερί σεζόν(!)

Παρ' ότι αρχικά τοποθετήθηκε από τα μέλη της επιτροπής της Ε.Ο.Κ. στον 2ο ομιλο, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στις τοπικές κατηγορίες!

Η (νέα) διοίκηση του θηβαϊκού σωματείου έκανε γνωστή την πρόθεση της προς την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. να αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Από την πλευρά του σωματείου, πάντως - που αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να εκδόσει και σχετική ανακοίνωση που θα κάνει με επίσημο τρόπο γνωστή την είδηση - ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται. Παρά το γεγονός της μη συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, δύο παίκτες Εθνικών κατηγοριών βρίσκονταν σε συζητήσεις με τους "κιτρινόμαυρους" και βρίσκονται πολύ κοντά ώστε να έρθουν σε συμφωνία και να αγωνιστούν στην Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.(!)

Αν, τώρα, η ομάδα του Αρη αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ανδρών της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. τότε οι ομάδες στην κορυφαία τοπική κατηγορία ανέρχονται, πλέον, στις 15, με ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και για τη δημιουργία δύο ομίλων...

 

- Πηγή: stereabasket

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.