Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Aris Thivas Hania.86 77.2019.11.24.944x500371

Παραμένει ο Βαγγέλης Ματσαγγούρας μαζί με Νικολέτο Φραγκούλη και Γιάννη Ταμπούκα.

Η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Α.Σ. "Αρης" Θήβας ετοιμάζεται να κάνει τη δική της επανεκκίνηση από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και σε πρώτη φάση έκανε γνωστή την προπονητική της ομάδα.

Τεχνικός της αντρικής ομάδας παραμένει ο Βαγγέλης Ματσαγγούρας ενώ το προπονητικό επιτελείο συγκροτούν ακόμα οι Νικολέτος Φραγκούλης και Γιάννης Ταμπούκας.

Στο "team" θα προστεθεί και ένας ακόμα προπονητής που θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες της ομάδας και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με τον Ματσαγγούρα Γιώργο ο οποίος, ως γνωστόν, μετά από τις τελευταίες εκλογές ανέλαβε την θέση του υπευθύνου στα τμήματα υποδομής μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην προεδρία του συλλόγου.

Ακόμα, όσο αφορά στο αντρικό τμήμα της ομάδας, έχει ήδη ξεκινήσει η μεταβατική περίοδο στην οποία συμμετέχουν 7 παίκτες από τα τμήματα παίδων και εφήβων και από τους οποίους οι 3-4 θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της αντρικής ομάδας.

Μέχρι τη Δευτέρα ο Άρης αναμένεται να έχει κλείσει τις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ώστε μετά τις 15 Αυγούστου να μπει στην προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ανακοίνωση του ο Α.Σ. "Αρης" Θήβας τονίζει:

”Το νέο ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και με τους τρεις τεχνικούς της ομαδας, αναλυτικά: Ματσαγγούρας Βαγγέλης, Νικολέτος Φραγκούλης και Ταμπουκας Γιάννης αναλαμβάνουν την ευθύνη να πάνε τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας ένα βήμα παρακάτω.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν σταματάμε εδώ. Ο υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομών, Γιώργος Ματσαγγουρας, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με έμπειρο προπονητή ο οποίος θα συμπληρώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας με αποκλειστική ευθύνη να αναβαθμίσει τα τμήματα υποδομών.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι εξελίξεις στο αγωνιστικό τομέα”.

 

Aris Thivas.Matsaggouras Vaggelis coach.694x800

 

Aris.Fragkoulis Nickoletos.647x647

 

Aris Thivas.Taboukas John.549x541

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.