Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Aris Thivas.Boulantzas Iraklis Matsagouras Vaggelis.2020.07.31.944x500

Η θέση του point guard καλύφθηκε από τον 24χρονο, Ηρακλή Μπουλατζά.

Η ανακοίνωση και μόνο τα "λέει όλα" σχετικά με τον παίχτη τον οποίο απέκτησε η ομάδα του Α.Σ. "Αρης" Θήβας για το πως τον... βλέπει και αν θα της είναι... χρήσιμος(!)

Με μια γλαφυρότητα ανακοίνωση η διοίκηση του θηβαϊκού σωματείου κοινοποίησε την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τον 24χρονο, Ηρακλή Μπουλατζά και έτσι, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, "από σήμερα και για την νέα αγωνιστική περίοδο η θέση του point guard είναι κατειλημμένη"...

Αυτή ήταν η πρώτη και σημαντική μετεγγραφική κίνηση του Αρη για τη στελέχωση της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

Από σήμερα και για την νέα αγωνιστική περίοδο η θέση του Point Guard στον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι κατειλημμένη από τον 24 χρόνο Ηρακλή Μπουλατζα.

Ο Ηρακλής έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως βασικό μέλος στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Ολυμπιακού, ακολούθως έχει συνεχή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος στους Φοίνικα Πειραιώς, Προοδευτική Κορυδαλλού, Λοκρο Αταλάντης πριν καταλήξει στην ομαδα - οικογένεια του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ.

Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή Μπουλατζα ευχόμενοι υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες!!!

Still Loading....

 

Καλοκαιρινές προπονήσεις

Σε κάτι άλλο, τώρα, με ανάρτησή τους στον λογαριασμό που διατηρεί το σωματείο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι του ενημερώνουν οτι οι προπονήσεις συνεχίζονται για τους παίχτες.

Αναλυτικά:

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ, το ημερολόγιο δείχνει 30 Ιουλίου και ενώ έχουν μυρίσει για τα καλά καλοκαιρινές διακοπές κάπου εκεί στο κλειστό της Θήβας υπάρχουν Δεκαπέντε αθλητές και 3 προπονητές που εργάζονται για να κτίσουν πάνω σε ένα οραμα.

Η ομάδα που όλοι αγαπάμε και όλοι μαζί στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι εδώ με ένα νέο όραμα με αγάπη για αυτό που κάνουνε και φυσικά, η δύναμη βρίσκεται στην στήριξη όλων των ανθρώπων μικρών ή μεγάλων επιχειρήσεων, μικρών ή μεγάλων φιλάθλων, που με τόση αγαπη είστε κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια.

VAMOS ARIS 2020-2021 RELOADING!!!!

 

Aris Thivas.summer practise.2020.07.30.944x500

 

Aris Thivas.summer practise.2020.07.30.944x500.02

 

Aris Thivas.summer practise.2020.07.30.944x500.01

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.