(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Ermis Shimatariou.Logo.head.944x500

Ο Ερμής θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον σημαιοφόρο της περιοχής.

Λίγη ώρα μετά από την έκδοση του δελτίου Τύπου από τον Δήμο Τανάγρας μέσω του οποίου ο Δήμαρχος, Βασίλης Περγάλιας, εξέφραζε τα συγχαρητήριά του προς τους ανθρώπους του Ερμή Σχηματαρίου για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ των ανδρών στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, οι άνθρωποι της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστούν τον Δήμαρχο για την τιμή πους τους έκανε καθώς και για τη στήριξη που τους παρέχει και έδωσαν την υπόσχεση οτι ο Ερμής "θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον «σημαιοφόρο» της ευρύτερης περιοχής, σηκώνοντας ψηλά την σημαία της ταναγραιας στο πανελλήνιο".

Αναλυτικά: 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σε μία ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για τον Ερμή Σχηματαρίου, ο οποίος χτίζεται αυτές τις ημέρες για να είναι έτοιμος στην παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε όλους τους τοπικούς φορείς να βρίσκονται στο πλευρό μας.

Ο Δήμος Τανάγρας αποτελεί έναν από τους φορείς που από την ημέρα που εκπονήθηκε το σχέδιο του Ερμή Σχηματαρίου, στήριξε την προσπάθεια μας και ευχόμαστε, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο λόγω COVID, να το κάνει και φέτος για ακόμα μία φορά.

Θέλουμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε το Δήμο Τανάγρας και τον Δήμαρχο, κ. Περγάλια Βασίλη, για την τιμή που μας έκανε να μας καλέσει στο Δημαρχείο.

Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε τη δική μας υπόσχεση, τόσο στο Δήμο, όσο και σε όλο τον κόσμο της περιοχής, πως ο Ερμής Σχηματαρίου θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον «σημαιοφόρο» της ευρύτερης περιοχής μας, σηκώνοντας ψηλά την σημαία της ταναγραιας στο πανελλήνιο.

 

Ermis.Pergalias Bill Flotsios Fanis.768x1025

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.